Vila Markéta - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Varianty zájezdu č: 413822

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
01
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: studia
Duće je malá osada tvořená řadou vesniček nedaleko od Omiše, nacházejících se v oblasti mezi Jaderským mořem a mosorským horským pásmem. Překrásné písčité pláže, které se táhnou v délce kolem 6 kilometrů od Dugi Rat do Omiše, činí Duće dokonalou turistickou destinací pro rodiny s malými dětmi. Výlety po blízkém okolí zahrnují návštěvu starých vesniček na úpatí pohoří Mošnjica s více než 300 dobře zachovanými starými staveními. Všechny vesnice jsou podobné - mají staré kamenné ulice, malá náměstí s kostely a školami, i prastará pole a olivové háje ve své blízkosti. Tyto vesnice vzdálené pouhých deset minut jízdy od pobřeží, obklopené bohatým středozemským rostlinstvem, daleko od hluku a hemžení pláží, s čistým vzduchem, mírným podnebím a překrásným výhledem na okolní ostrovy Brač, Hvar a Šoltu, okouzlí každého návštěvníka na první pohled.

Dugi Rat je letovisko a přístav ve střední Dalmácii, asi 6km západně od Omiše. Je vesnicí a přístavem mezi dvěma historicky a kulturně zajímavými destinacemi, Split a Omiš. Dugi Rat najdete přímo u Jadranské magistrály. V okolí obce jsou pláže, které jsou zvláště vhodné pro rodinnou dovolenou s malými dětmi. Blízkost velkých dalmatských měst zajišťuje dobrou zábavu všem, kteří si po dni, stráveném na pláži, chtějí večer vyrazit ven a strávit příjemné chvilky své dovolené v rytmu hudby.

Ubytování: dvoupatrový dům s krásným výhledem na moře se nachází pouhých 50 m od pláže, na hranici mezi letoviskem Duće a Dugi Rat.

CENA JE PLATNÁ PŘI OBSAZENÍ APARTMÁNU 4 OSOBAMI

4 lůžkové apartmány - ložnice s manželskou postelí a obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby. Kuchyň a jídelní kout, sociální zařízení a balkon nebo terasa.

K DISPOZICI POUZE 2 APARTMÁNY
1. apartmán - v přízemí s terasou
2. apartmán - v prvním patře s balkonem

Doprava: luxusními, bezpečnými a pohodlnými autobusy značky Scania a Bova s občerstvením, WiFi a WC.

Cena zahrnuje

  • * autobusovou dopravu
  • * ubytování na 7 nocí/osoba
  • * pobytovou taxu
  • * spotřebu elektrické energie a vody
  • * služby delegáta
  • AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa A:

    Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Letovice - Brno - Břeclav.
  • AUTOBUSOVÁ DOPRAVA: ODJEZDOVÁ MÍSTA - Trasa B:

    Hradec Králové - Jičín - Liberec - Jablonec nad Nisou - Turnov - Mnichovo Hradiště - Mladá Boleslav - Praha - Humpolec - Jihlava - Velké Meziříčí - Velká Bíteš - Brno.
  • Možnost odjezdu z Náchoda: svoz 5-10 osob + 250 Kč/osoba, 11-15 osob + 200 Kč/osoba, 16 a více osob ZDARMA.


Cena nezahrnuje

  • * komplexní cestovní pojištění 250 Kč/dospělá osoba/týden, 200 Kč/dítě do 12 let/týden
  • * místenku za 100 Kč/osoba obousměrně

Výlety

  • Pro bližší informace o výletech v Chorvatsku klikněte ZDE
Nebyly nalezeny žádné recenze