Termální lázně Bad Füssing - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Termální lázně Bad Füssing

Varianty zájezdu č: 460411

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
Doprava: autobusem
Strava: polopenze
Ubytování: pension

Cena zahrnuje

  • * dopravu autobusem
  • * 2x ubytování v hotelu nebo penzionu
  • * 2x polopenzi
  • * služby průvodce
  • NÁSTUPNÍ MÍSTA: Rychnov nad Kněžnou - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Litomyšl - Vysoké Mýto - Chrudim nebo Holice - Pardubice - Hradec Králové - Praha.

Cena nezahrnuje

  • * vstupné - základní celodenní cca 15,50 €, do 5 hodin cca 10,50 €
  • * komplexní cestovní pojištění 120 Kč/dospělá osoba, 100 Kč/dítě do 12 let.

Program zájezdu

1. den: odjezd v časných ranních hodinách. Dopoledne příjezd do Pasova – starobylé kulturní město na soutoku tří řek – Innu, Dunaje a Illzu. Prohlídka města s průvodcem - barokní dóm sv. Štěpána s největšími varhany na světě, zbytky opevnění, pozdně gotická radnice, pohled na Dolní a Horní hrad, klášter Niedernung s kostelem sv. Kříže, dvojhrad Oberhaus a Neiderhaus, největší muzeum skla a porcelánu na světě (individuální prohlídka cca 7 €). Přejezd do lázeňského města Bad Füssing – návštěva termálního aquaparku Europa Therme - 15 různých bazénů o teplotě 27 – 40°C. Mezi hlavní atrakce patří proudící kanál, vířivky, velký sírovo-plynový bazén, AeroSalzum, zařízení s infračervenou technikou, různá solária, velký bazén s atrakcemi jako například ležení ve vzduchovém proudu, whirpool a vířivka. Velkým lákadlem je místní 1 000 m² velký saunový ráj - 3 finské suché sauny, bylinková pára, 3 parní jeskyně, bahenní pára, banja sauna, vířivý a masážní bazén s možností potápění.
2. den: půldenní výlet k významnému bavorskému poutnímu místu Altötting, kde se nachází v kapli Gnadenkapelle ochránkyně Bavorska „Černá Madona“. Odpoledne koupání v aquaparku.
3. den: celodenní koupání v aquaparku. Navečer odjezd zpět do ČR.
4. den: Návrat v nočních až časných ranních hodinách.


Nebyly nalezeny žádné recenze