Léto v Solné komoře - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Léto v Solné komoře

Varianty zájezdu č: 364440

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
01
Doprava: autobusem
Strava: polopenze
Ubytování: pension

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem, 2x ubytování, 2x polopenzi, služby průvodce
  • NÁSTUPNÍ MÍSTA: Kostelec nad Orlicí - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Litomyšl - Vysoké Mýto - Chrudim (nebo Holice) - Pardubice - Hradec Králové - Praha.

Cena nezahrnuje

  • vstupy, komplexní cestovní pojištění 125 Kč/dospělá osoba, 100 Kč/dítě do 12 let.

Program zájezdu

1. den: odjezd v nočních hodinách.
2. den: ráno příjezd do romantické oblasti Solné komory. Zastavíme v městečku St. Gilgen, které leží v krásné krajině uprostřed hor, u jednoho z nejkrásnějších rakouských jezer Wolfgangsee. Následuje túra střední obtížnosti do napínavé oblasti Plombergsteinu. Krásné výhledy na okolní krajinu. Po návratu prohlídka městečka, rodiště Mozartovy matky, při hezkém počasí možsti koupání v jezeře. Odpoledne vyjedeme lanovkou na vrch Zwölferhorn (cca 20 €), procházka po malebné náhorní plošině s výhledy na Dachstein, Schafberg, jezera a Alpy. Ubytování, večeře.
3. den: po snídani přejezd do městečka Obertraun - výjezd lanovkou na sedlo Krippenstein (1.350 m) a návštěva Obří ledové jeskyně (cca 35 €). Po prohlídce vyjedeme na vrchol Krippenstein (2.060 m), dojdeme k vyhlídce Spirála a dále ke známé vyhlídce na Dachsteinu „5 prstů“ – krásný výhled z různě dlouhých umělých vyhlídek na Hallstatt, Obertraun, jezero a část Solné komory. Hallstatt – prohlídka městečka, návštěva solného dolu v hoře Salzberg (cca 24 € vč. lanovky) nebo plavba lodí po jezeře (cca 10 €). Ubytování, večeře.
4. den: po snídani návštěva lázeňského městečka Bad Ischl se slavnou cukrárnou a vilou F. Lehára, návštěva císařské vily vč. přilehlého parku (cca 13 €). Přejezd do městečka St. Wolfgang, výjezd zubačkou (cca 31 €) na vrchol Schafberg (1.783 m), překrásný výhled na 4 alpská jezera a Alpy. Odjezd vpodvečer.
5. den: návrat do ČR v nočních až časných ranních hodinách.
Nebyly nalezeny žádné recenze