Carmen - muzikál - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Varianty zájezdu č: 456941

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: různé
Muzikál Carmen mezinárodně uznávaného amerického skladatele Franka Wildhorna shlédlo po světové premiéře v Praze téměř tři sta tisíc diváků! Platinová deska za 12.000 prodaných hudebních nosičů! Nádherné melodie muzikálu Carmen a napínavý příběh lásky a zrady ve skvělém hereckém obsazení opět od října 2015 na scéně Hudebního divadla Karlín. Carmen je zpět v původním obsazení. V hlavní roli Carmen výhradně Lucie Bílá.

S Carmen přišla v roce 2008 do Prahy velkolepá divadelní podívaná v broadwayském stylu, ve které nechyběla ani odvážná cirkusová čísla. Hvězdné obsazení a nádherná hudba Franka Wildhorna, to je zážitek, jaký Praha do té doby ještě nepoznala. Poprvé v historii se v Praze ve světové premiéře inscenovalo dílo renomovaných broadwayských autorů!

Nová verze tématu, kterou pro Hudební divadlo Karlín psala trojice zkušených amerických autorů, není stejná jako původní kniha nebo opera. Není to „moderní verze" Carmen, ale příběh Carmen „inspirovaný".

VSTUPENKY:
650 Kč
(řada 7, sedadlo 32; řada 9, sedadlo 1; řada 11, sedadlo 3; řada 11, sedadlo 30)

Cena zahrnuje

  • * dopravu autobusem
  • * vstupenku na muzikál
  • * technický doprovod
  • NÁSTUPNÍ MÍSTA: Kostelec nad Orlicí - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Litomyšl - Vysoké Mýto - Chrudim nebo Holice - Pardubice - Hradec Králové.
Nebyly nalezeny žádné recenze