Fantom Opery - muzikál - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Fantom Opery - muzikál

Varianty zájezdu č: 521955

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
Fantom
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: různé
Goja Music Hall uvádí světově proslulý muzikál Fantom Opery.

Strhující a dojemný příběh tragické lásky, tajemná historie, založená na skutečných faktech, živý orchestr, nádherné melodie plné vášnivých emocí, písně, které se staly celosvětovými hity, velkolepá ohromující monumentální dekorace, fascinující skvělé speciální scénické efekty na pomezí kouzel, nejnáročnější pěvecké party balancující mezi muzikálem a operou, balet na špičkách, oslnivé dobové kostýmy, doplňky a masky, hudba, která vás zcela pohltí - to vše je muzikál Fantom opery.

Hluboko pod majestátem a okázalostí Pařížské Opery se skrývá v temném úkrytu Fantom. Zahanben svým fyzickým vzhledem a odloučen ode všech, žijící jen ochromující láskou ke své krásné chráněnce Christině Daaé, jejíž síle těžko odolává i její srdce…

Fascinující příběh s hudbou Andrew Lloyd Webbera, spolu s ohromující scénou a úchvatnými speciálními efekty, tvořenými jako máchnutím kouzelné hůlky, probouzí tento velký příběh tragické lásky každý večer k životu… Historicky světově nejúspěšnější divadelní muzikál (vedle Les Misérables) bude FANTOM OPERY poprvé v Čechách uveden v Praze v monumentální dekoraci a v nádherných oslnivých kostýmech.

FANTOM OPERY(anglicky The Phantom Of the Opera) je muzikál z roku 1986. Jde o adaptaci stejnojmenného románu francouzského spisovatele Gastona Lerouxe, jenž poprvé vyšel v roce 1909. Světová premiéra muzikálu proběhla 27. září 1986 v Her Majesty’s Theatre v Londýně, kde se uvádí dodnes. Jedná se o druhý nejdéle uváděný muzikál na světě, hned po světové jedničce Bídníci. Dva roky po světové premiéře se muzikál uvedl na Broadwayi, kde ho taktéž diváci mohou vidět i dnes a drží prvenství v nejdéle v kuse uváděném titulu Broadwaye.

Divácké rekordy láme po celém světě, Fantoma opery mohli vidět diváci již v 25 zemích.

Délka představení: 165 minut.

Obsazení:
Erik (Fantom Opery) – Marián Vojtko / Radim Schwab
Christine Daaé – Michaela Gemrotová / Monika Sommerová
Raoul – Bohuš Matuš / Tomáš Vaněk (Michal Bragagnolo – understudy)
Carlotta Giudicelli – Tereza Mátlová / Lucie Silkenová
Madame Giry – Miroslava Časarová / Vanda Šípová
Meg Giry – Tereza Vágnerová / Andrea Gabrišová
Monsieur Firmin/André – Josef Štágr / Jan Urban / Petr Matuszek
Ubaldo Piangi – Nikolaj Višnjakov (Pavel Rudolf Plasche – understudy)
Monsieur Reyer – Tomáš Kobr / Jindřich Nováček

VSTUPENKY:
1 299 Kč

(sektor A, řada 2, sedadla 1 - 6, řada 3, sedadla 3 - 6, řada 4, sedadla 3 - 6, řada 5, sedadla 3 - 6, řada 6, sedadla 1 - 6, řada 7, sedadla 1 - 6; sektor D, řada 6, sedadla 3 - 6, řada 7, sedadla 4 - 6)
1 399 Kč
(sektor B, řada 1, sedadla 1 - 2, 9 - 10, řada 2, sedadla 1 - 6; sektor C, řada 1, sedadla 1 - 6, 9 - 10, řada 2, sedadla 1 - 8)

Cena zahrnuje

  • * dopravu autobusem
  • * vstupenku na muzikál
  • * technický doprovod
  • NÁSTUPNÍ MÍSTA: Kostelec nad Orlicí - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Litomyšl - Vysoké Mýto - Chrudim nebo Holice - Pardubice - Hradec Králové.
Nebyly nalezeny žádné recenze