Termální lázně Velké Losiny - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Termální lázně Velké Losiny

Varianty zájezdu č: 623183

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
05
Doprava: autobusem
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Velké Losiny je obec v Olomouckém kraji, v podhůří Hrubého Jeseníku cca 9 km severovýchodně od Šumperka. Nejvýznamnější památkou je renesanční zámek vybudovaný na místě někdejší středověké tvrze. Areál zámku byl v roce 1995 prohlášen národní kulturní památkou.

Termály Losiny je unikátní termální park, jediný svého druhu v České republice. Nachází se v rozsáhlém lesoparku s vzrostlými stromy a vzácnými dřevinami.

Relaxovat můžete v celkem 9 termálních bazénech - 5 vnitřních, z toho 1 průplavový do venkovní části a 4 venkovní s teplotou vody 30 - 36°C s vodními atrakcemi (2 tobogány, divoká řeka, jeskyně, chrliče, vodní hřiby, skluzavky).

Využít můžete také široké nabídky masáží (sportovní, energetické a jávské) nebo pobyt v saunovém světě (finská sauna, solná sauna, parní sauna, aroma sauna, ledová komora a 2 relaxační tepidária).

Součástí areálu je také vnitřní samoobslužná restaurace a rychlé letní venkovní občerstvení.

Místní sirné vody jsou nejkvalitnější v České republice a jsou vhodné k léčbě pohybových, neurologických a kožních onemocnění. Pitná minerální voda je bohatá na vápník, sodík, hořčík, draslík a železo.

Doprava: autobusem

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim nebo Holice - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 2x ubytování ve Wellness hotelu Diana**** (2 lůžkové pokoje nebo rodinné apartmány, hotel je od areálu termálních lázní vzdálený cca 2 km)
  • 2x polopenzi (snídaně bufet, večeře výběr z menu)
  • vstup do hotelového wellness (bazén, whirlpool, sauna, fitness, squash, stolní tenis)
  • technický doprovod
  • BONUS pro hosty ubytované ve Wellness hotelu Diana: 50% sleva na vstup do termálního parku Termály Losiny + 50% sleva na vstup do vnitřního termálního bazénu v hotelu Eliška.

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj 1 400 Kč
  • vstupné do lázní - více informací na: www.termaly-losiny.cz/25108-ceniky
  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 63 Kč/dospělá osoba, 42 Kč/dítě do 18 let.

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách, odpoledne příjezd do Velkých Losin, prohlídka státního zámku s hezkým parkem, odjezd na ubytování do Wellness hotelu Diana, osobní volno.
2. den: celodenní volno, koupání v termálních lázních, procházky po okolí nebo využití hotelového wellness centra.
3. den: předání pokojů, osobní volno. Odjezd odpoledne, návrat dle výstupních míst.
Nebyly nalezeny žádné recenze