Termální lázně Velký Meder - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Termální lázně Velký Meder

Varianty zájezdu č: 590828

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
13
Doprava: autobusem
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Velký Meder dříve Čalovo se nachází v jižním cípu Západního Slovenska.
Termální areál – Thermal Corvinus disponuje dvěma oddělenými částmi - celoročním otevřeným krytým rekreačním komplexem a venkovním letním areálem. Krytý rekreační komplex je tvořen dvěma samostatnými propojenými částmi, ve kterých naleznete 25 m dlouhý plavecký bazén se 4 dráhami, plavecký bazén atypického tvaru a teplotě 30°C, perličkový bazén s teplotou 33°C, dětský bazén s atrakcemi s teplotou 30°C, sedací bazén s teplotou vody 37°C, který je z části krytý a ze 2/3 venkovní rekreační bazén s hydromasážemi a vodopády s teplotou vody 34°C, rodinný bazén s teplotou 32°C s vodními atrakcemi, 2 celoroční tobogány se světelnými efekty. Součástí komplexu je také Sauna centrum se 4 druhy saun (parní, bylinková, finská a infrasauna), restaurace, salón krásy, masážní salón, solná jeskyně, magnetoterapie, termo-akupresurní masážní terapie nebo dětský koutek - Ostrov drobečků.
Termální voda je vhodná k léčbě pohybového ústrojí, nemocí kloubů, bolestí zad, revmatických potíží. Má dobré regenerační účinky na celý organismus. Celý areál je obklopen lesoparkem, vhodným k procházkám.

Doprava: autobusem

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim (nebo Holice) - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Brno.

Fotografie ubytování ilustrují poskytovaný standard. Konkrétní podoba ubytování se může lišit v závislosti na přidělené kapacitě.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 2x ubytování v hotelu Thermal Varga***/Aqua*** (2 - 3 lůžkové pokoje nebo 4 lůžkové apartmány s oddělenými ložnicemi; hotel je od termálních lázní cca 40 m)
  • pobytovou taxu
  • 2x polopenzi (snídaně i večeře bufet)
  • 2x celodenní vstupné do lázní s jedním přerušením denně
  • technický doprovod

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj 1 000 Kč
  • zapůjčení županu cca 5 EUR/pobyt
  • vstupné 1. den - více informací na: https://thermal-corvinus.sk/cennik
  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 120 Kč/dospělá osoba, 96 Kč/dítě do 18 let

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách, příjezd do Velkého Mederu kolem 14. hodiny, ubytování, koupání nebo procházka po městečku.
2. den: celodenní volno, koupání v termálních lázních.
3. den: předání pokojů, koupání. Odjezd odpoledne, návrat do ČR v nočních hodinách.
Nebyly nalezeny žádné recenze