Vila DANICA - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Varianty zájezdu č: 551039

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
01
Doprava: vlastní
Strava: vlastní
Ubytování: apartmán
TIP: Jednoduše vybavené apartmány a pokoje vzdálené cca 250 m od moře

PODGORA - oblíbené, rušné a jedno z nejhezčích letovisek Makarské riviéry Vás zláká především svou přírodní krásou a nádhernou oblázkovou pláží, která se táhne od městečka Čaklje až po letovisko Tučepi. Pobřežní promenáda je lemována vzrostlými palmami, je zde řada stylových restaurací, barů, obchůdků, pošta, pekárny, turistické centrum, směnárny, bankomaty. Sportovní nadšenci mohou využít tenisový kurt, volejbalové hřiště, vodní sporty (potápění, vodní lyžování, windsurfing, veslování). Podgora nabízí možnost řady fakultativních výletů do okolí. Letovisko doporučujeme všem, kteří upřednostňují rušnější místo se spoustou zábavy a sportovního vyžití.

Ubytování:
Jednoduše vybavené apartmány a pokoj vzdálené cca 250 m od moře .
Apartmány i pokoj mají vlastní sociální zařízení, vybavenou kuchyň a klimatizaci za příplatek (platí se na místě), WiFi.

Pokoj 1/2: pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC. Vlastní kuchyňský kout je umístěn před pokojem na chodbě. Pokoj nemá balkon, je možné využít velkou terasu s posezením v přízemí domu.

Apartmán 1/2: pokoj s manželskou postelí, koupelna s WC, kuchyňský kout, balkon s bočním výhledem na moře nebo bez balkonu s možností posezení na velké terase v přízemí domu.

Apartmán 1/2+1: pokoj s manželskou postelí a jednolůžkem, koupelna s WC, kuchyňský kout, balkon s bočním výhledem na moře nebo bez balkonu s možností posezení na společné terase v přízemí domu.

Apartmán 1/2+2: pokoj s manželskou postelí a rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu nebo až pro 2 děti do 12 let, koupelna s WC, kuchyňský kout, balkon s výhledem na moře.

Apartmán 1/2+3: pokoj s manželskou postelí a jednolůžkem, kuchyňský kout s dvěma pohovkami, koupelna s WC, bez balkonu s možností posezení na velké terase v přízemí domu.

Apartmán 1/3+2: pokoj s manželskou postelí a jednolůžkem, kuchyňský kout s rozkládacím gaučem pro 1 dospělou osobu nebo až pro 2 děti do 12 let, koupelna s WC, balkon s výhledem na moře.

Apartmán 1/4+4: 2 pokoje s manželskou postelí a jednolůžkem, kuchyňský kout s dvěma pohovkami, koupelna s WC, bez balkonu s možností posezení na velké terase v přízemí domu.

Stravování:
vlastní, možnost dokoupení stravování v restauraci nedaleko ubytování (nutné objednat již v ČR).

Cena zahrnuje

  • * ubytování na 7 nocí/osoba
  • * pobytovou taxu
  • * spotřebu vody a elektrické energie
  • * povlečení, ručníky
  • * služby delegáta
  • UVEDENÉ CENY PLATÍ PŘI OBSAZENÍ MIN. 2 OSOBAMI V POKOJI 1/2 A APARTMÁNU 1/2+1, 1/2+2 A 1/2+3, MIN. 3 OSOBAMI V APARTMÁNU 1/3+2.

Cena nezahrnuje

  • * komplexní cestovní pojištění 300 Kč/dospělá osoba/pobyt, 250 Kč/dítě do 12 let/pobyt
  • * polopenzi 2 999 Kč/osoba/týden, 2 199 Kč/dítě do 10 let/týden
  • * klimatizaci cca 5 €/den (platí se na místě)

Výlety

  • Pro bližší informace o výletech v Chorvatsku klikněte ZDE
Nebyly nalezeny žádné recenze