Termální lázně Kehidakustány - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Termální lázně Kehidakustány

Varianty zájezdu č: 623182

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
01
Doprava: autobusem
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
Vesnička Kehidakustány leží cca 12 km od města Hévíz a cca 20 km od Balatonu. Z památek zde naleznete zámek Deák-kúria a muzeum, zříceninu hradu Kustányi romtemplom a římskokatolický kostel Zvěstování Panny Marie.

Termální lázně Kehida Termál se nacházejí v třípatrové budově a celková vodní plocha je 2 400 m2. Ve 3 ha velkém parku je celkem 13 bazénů.

V léčebné části naleznete bazén s léčivou vodou, podvodními atrakcemi a masážními tryskami a velký sedací bazén s léčivou vodou o teplotě 32 - 36°C s lehátky pro relaxaci.

Zážitkové lázně nabízí bazény s gejzíry, masážními tryskami, vodopády, ostrůvek s vířivkou, lehátka s tryskami, divokou řeku a 94 metrů dlouhý obří tobogán se světelnými a zvukovými efekty. Pro nejmenší je zde také brouzdaliště a dětská skluzavka. Z krytého zážitkového areálu je možné proplout do venkovního bazénu o teplotě 28°C s vodními tryskami a vířivkami.

Součástí areálu je také saunový svět - finská sauna, aroma kabina, kabina s muzikoterapií, infrasauna, parní kabina, Kneippova lázeň, vířivka.

Zdejší léčivá voda má mezi maďarskými termálními lázněmi mimořádný obsah vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanu a je vhodná především k prevenci a léčbě neurologických, gynekologických, dermatologických onemocnění a onemocnění pohybového ústrojí. Hraje také významnou roli při rehabilitaci poúrazových stavů, protože podporuje proces hojení zranění a zlomenin a má protizánětlivé účinky.

Doprava: autobusem

NÁSTUPNÍ MÍSTA:
Rychnov nad Kněžnou - Kostelec nad Orlicí - Týniště nad Orlicí - Hradec Králové - Pardubice - Chrudim nebo Holice - Vysoké Mýto - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Svitavy - Brno.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • 2x ubytování v hotelu Kehida Termál **** (2 - 3 lůžkové pokoje, hotel je ve stejné budově jako termální lázně)
  • 2x polopenzi (snídaně i večeře bufet)
  • 2x vstup do lázní (léčebná, zážitková, venkovní části a sauny)
  • fittness, stolní tenis, jízdní kola
  • zapůjčení županu
  • technický doprovod

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj 1 300 Kč
  • vstupné 1. den - více informací na: www.kehidatermal.hu/en/arak
  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 120 Kč/dospělá osoba, 96 Kč/dítě do 18 let

Program zájezdu

1. den: odjezd v ranních hodinách, příjezd do Kehidakustány kolem 15. hodiny, ubytování, koupání nebo procházka po městečku.
2. den: celodenní volno, koupání v termálních lázních.
3. den: předání pokojů, koupání. Odjezd odpoledne, návrat do ČR v nočních hodinách.
Nebyly nalezeny žádné recenze