Největší aquapark v Evropě - Suntago Park of Poland - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Největší aquapark v Evropě - Suntago Park of Poland

Varianty zájezdu č: 675044

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
01
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: bez ubytování
Suntago Park of Poland je největším vodním parkem v této části Evropy a druhým největším zábavním parkem na starém kontinentu. Má 3,2km skluzavek od klasických až po extrémní (z toho jednu 320 metrů dlouhou, tzn. nejdelší v Evropě), termální lázně, minerální bazény se slanou vodou a barem, divokou řeku, bazén s umělými vlnami a simulátor surfování, lázeňský komplex a 10 tematických saun.

Doprava: autobusem


ODJEZDOVÁ MÍSTA:Rychnov nad Kněžnou – Vamberk - Ústí nad Orlicí – Česká Třebová – Vysoké Mýto – Holice – Chrudim - Pardubice – Hradec Králové – Jaroměř – Česká Skalice - Náchod.

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • technický doprovod

Cena nezahrnuje

  • vstup
  • místenku v autobuse 200 Kč/osoba/obousměrně
  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 40 Kč/dospělá osoba, 32 Kč/dítě do 18 let.

Program zájezdu

1. den:
Odjezd v časných ranních hodinách.

Celodenní koupání v největším aquaparku v Evropě
s rozlohou 13 000 m², který byl otevřen v roce 2020. Je rozdělen na 3 zóny: Jamango, Saunaria a Relax. Park of Poland má 3,2km skluzavek od klasických až po extrémní (z toho jednu 320 metrů dlouhou, tzn. nejdelší v Evropě), termální lázně, minerální bazény se slanou vodou a barem, divokou řeku, bazén s umělými vlnami a simulátor surfování, lázeňský komplex a 10 tematických saun. Zóna JAMANGO je plná vodních atrakcí a bude tím hlavním, po kterém budou prahnout hlavně vaše děti: 3,2 km skluzavek, 2000 m2 bazénů, 300 živých palem, 4000 lehátek Zóna RELAX jsou vlastně lázně a to i ty termální. Nabízí: 840 m2 termálních bazénů se dvěma bary, 20 000 m2 tropické zahrady, 34 °C ve venkovním bazénu. Zóna SAUNARIA je určena k hlavně odpočinku. Čeká tady na vás: 12 různých atrakcí, 10 druhů saun, 2500 m2 pro duši a tělo.
Vpodvečer odjezd zpět do ČR, návrat ve večerních až nočních hodinách.
Nebyly nalezeny žádné recenze