Hotel Golden Sand *** - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Hotel Golden Sand ***

Varianty zájezdu č: 465550

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
01
Doprava: vlastní
Strava: polopenze
Ubytování: hotel
LLORET DE MAR je letovisko ležící necelých 75 km severně od Barcelony a 41 km od Girony. Lze jej charakterizovat jako největší rekreační středisko na pobřeží Costa Brava. Lloret de Mar se se svou více než tisíciletou historií řadí mezi nejstarší katalánská města.
Centrum města tvoří hlavní třída s množstvím turistických atrakcí v podobě nepřeberného množství obchodů, barů, restaurací a kasin, které ožívají zejména v noci. Díky bohatému nočnímu životu je Lloret označován za Las Vegas Evropy. Lloret de Mar je vyhledáván především milovníky rušného života a zábavy. Je proto oblíbeným letoviskem mladých. Hlavní pláž Platja de Lloret je lemována palmovou promenádou v délce téměř 700 m, jejíž součástí je zajímavá pěší zóna s množstvím historicky cenných budov a hotýlků rodinného typu.
Chloubou Lloretu a vyhledávaným místem odpočinku pro všechny turisty jsou zahrady Sv. Clotildy, postavené podle vzoru italských renesančních parků na útesu nad mořem v těsné blízkosti pláže Fenals.

Hotel se nachází poblíž centra letoviska cca 400 m od písčité pláže.
K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, restaurace, bar, herna, TV místnost, terasa s bazénem. WiFi připojení zdarma.

Ubytování:
dvoulůžkové klimatizované pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělou osobu nebo 2 děti do 13 let mají koupelnu, WC, klimatizaci, TV/SAT, trezor, balkon.

Stravování:
polopenze formou bufetu v hotelové restauraci.

Fotografie ubytování ilustrují poskytovaný standard. Konkrétní podoba ubytování se může lišit v závislosti na přidělené kapacitě.

Cena zahrnuje

  • ubytování na 7 nocí/osoba
  • polopenzi
  • spotřebu vody a elektrické energie
  • povlečení, ručníky
  • služby delegáta

Cena nezahrnuje

  • jednolůžkový pokoj - cena dle termínu
  • komplexní cestovní pojištění vč. storna zájezdu 400 Kč/dospělá osoba/týden, 320 Kč/dítě do 18 let/týden
  • pobytovou taxu 0,50 €/osoba/noc (platba na místě)

Slevy

  • DÍTĚ DO 13 LET JAKO 3. OSOBA NA PŘISTÝLCE VE VYBRANÝCH TERMÍNECH UBYTOVÁNÍ ZDARMA.
Nebyly nalezeny žádné recenze