Trhák - muzikál - CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Varianty zájezdu č: 521953

Doprava:
Termín:
Počet dospělých:
Počet dětí:
Tento zájezd zatím nemá žádné odjezdové termíny
Trhák
Doprava: autobusem
Strava: vlastní
Ubytování: různé
Divadlo Broadway vás zve na nový muzikál TRHÁK, původních autorů Zdeňka Svěráka a Ladislava Smoljaka s hudbou Vítězslava Hádla. Slavnostní premiéra se uskutečnila v říjnu 2018 v divadelní adaptaci a režii Radka Balaše.

Dejme tomu, že jste dramatik a podařilo se vám napsat skvělou hru. Zkrátka "trhák". V takové chvíli není nic jednoduššího, než dát text k dispozici proslulé scéně, aby jej realizovala. Jenže divadlo je po čertech živý organismus, kde má každý z inscenátorů o tom, co je to trhák zcela odlišné představy. Zuřivý producent šetří každou korunu, zatímco bohémský režisér by nejradši vytvořil výpravnou show světových parametrů. Když k tomu ještě připočteme různorodou partu herců a hereček, z nichž někteří se snaží prosadit na úkor těch druhých a inspicienta před nervovým zhroucením, který se marně snaží tyto protiklady smířit, napadne vás jistě zcela zásadní otázka. Může za těchto bláznivých okolností vzniknout strhující divadelní hit?

O tom se můžete přesvědčit v nové svižné muzikálové komedii TRHÁK, která - krom nekonečného množství situačních gagů, špílců a slovních hříček - přivádí na scénu také všechny původní filmové písně, včetně té nejznámější "Nech brouka žít". Dvojice autorů, dnes již klasiků české komedie, Zdeněk Svěrák a Ladislav Smoljak jsou bezpečnou zárukou inteligentního humoru a mistrně vypointovaných situací. A zkušený scénárista a režisér Radek Balaš z výše uvedených kvalit míchá pestrobarevný koktejl zábavy.

Délka představení: 150 minut.

Obsazení:
Lenský, řezník – Martin Dejdar, Petr Vondráček
Josef Kalina, hajný - Josef Vojtek, Bořek Slezáček
Sváťa Kohoutek, režisér – Miroslav Etzler, Oldřich Navrátil
Zdeněk Jíša, scénárista – Václav Kopta, Josef Polášek
Eliška Veverková, učitelka – Iva Kubelková, Alžbeta Stanková
Jaroslav Ticháček, agronom – Robert Urban, Peter Pecha
Oldřich Šus, producent – Igor Bareš
Láďa Zacharník, inspicient – Jaromír Nosek, Lukáš Pečenka
Zuzana Ticháčková, listonoška – Dana Morávková, Sandra Pogodová
Antonín Líbal, herec - Josef Carda, Michal Kavalčík
Zdena, číšnice – Andrea Holá, Tereza Nekudová

VSTUPENKY:
1 099 Kč

(řada 11, sedadla 1 - 2; řada 13, sedadla 1 - 5, 22 - 23; řada 15, sedadla 1 - 8, 18 - 23; řada 16, sedadla 1 - 8, 19 - 23)
1 199 Kč
(řada 18, sedadla 7 - 10, 13 - 16; řada 20, sedadla 3 - 18)

Cena zahrnuje

  • * dopravu autobusem
  • * vstupenku na muzikál
  • * technický doprovod
  • NÁSTUPNÍ MÍSTA: Kostelec nad Orlicí - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Litomyšl - Vysoké Mýto - Chrudim nebo Holice - Pardubice - Hradec Králové.
Nebyly nalezeny žádné recenze